EM Heerenveen 10-12 januar 2020

Det er en god stund til EM i Heerenveen men billettene til stevnet blir lagt ut om kun få dager. Vi har fått reservert nok billetter til alle, men disse får vi bare holde på ca en uke før vi må betale. Vi får ikke returnert billetter vi ikke får brukt. Vi må derfor be dere gi beskjed til Petter så fort som mulig dersom du vil være med. Vi kan ikke risikere å sitte igjen med billetter vi ikke får benyttet.

Vi har reservert rom på to hoteller i Zwolle fra fredag til søndag. Vi setter opp buss fra til og fra banen hver dag. Et alternativ til buss er tog. Togstasjonen i Zwolle ligger rett ved hotellene. Vi setter også opp buss fra Zwolle/Heerenveen søndag etter stevnet. Bussen kjører til Schiphol og slipper oss av der. Vi vet at en del skal bo på Ibis rett ved flyplassen og ta fly hjem mandag. Er det nok interesse setter vi også opp buss fra Amsterdam til Zwolle på fredag formiddag. 

 

Men det viktigste nå er at:
de som vil være med gir beskjed Petter så fort som mulig.
Kontakt Petter på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring på 90083846

Supporterturer