Tiden for å planlegge neste års skøyteurer har kommet og Supporterteamet har lagt noen planer. Kommende sesong ser det ut til at vi kommer til å arrangere to turer. Den første blir til EM enkeltdistanser i Heerenveen. Den andre blir til VM sprint og allround i Vikingskipet.

Når det gjelder verdenscupene før jul kommer sikkert noen fra supporterteamet til å dra på noen av disse. Vi kan formidle kontakt slik at det blir mulig å bestille billetter, reise og hotell samlet.

Det samme kan vi gjøre med verdenscupavslutningen i Calgary og verdensmesterskapet på enkeltdistanser i Salt Lake City. Erfaringer fra tilsvarende tur i fjor tilsier at det er enkelt å bestille stevnebilletter på nett og i begge byer er hotellkapasiteten god.

 

Så litt mer om Hamar og Heerenveen. Supporterteamet har allerede forhåndsbestilt stevnebilletter til VM (på vekslingssiden) og vil forsøke å få til det samme for EM i Heerenveen. Problemet begge disse stedene er overnattingskapasiteten. I Hamar har vi rom på Vikingskipet motell, men langt fra nok til alle som ønsker. Vi har i flere måneder forsøkt å skaffe flere rom i Hamar og nærmeste omegn, men det er ikke mulig å få flere rom. Noen steder kunne de gi oss ett eller to rom. Alternativt kunne vi booket flere rom noen mil unna Hamar, men prisene var svært høye. Det er derfor et bedre alternativ at dere forsøker å finne rom selv. Vi vil derfor presisere at selv om du melder deg på nå kan vi ikke garantere overnatting i Vikingskipet motell. Beskjed om dette vi vi kunne gi tidlig på høsten.

I Heerenveen er situasjonen den samme når det gjelder rom. Hvis interessen er stor for en EM-tur vil vi forsøke å booke hotellrom i en eller annen by med god togforbindelse til Heerenveen. I selve Heerenveen eller de omkringliggende småbyene er det få rom eller svært høye priser.

Her er et utdrag av kommende sesongs terminliste:

Verdenscuper før jul

  • Minsk 15-17.11

  • Tomaszow-Mazowiecki 22-24.11

  • Norsultan (=Astana) 6-8.12

  • Nagano 13-15.12

EM Heerenveen

  • Thialf, Heerenveen 10-12.1

VM enkeltdistanser Salt Lake City

  • Salt Lake City 13-16.2

VM Sprint og allround Hamar

  • Vikingskipet, Hamar 28.2-1.3

Verdenscuper etter jul

  • Calgary 7-8.2

  • Heerenveen, finale 7-8.3

 

Supporterturer