NST årsmøtet 2020 er utsatt

Dere har akkurat fått tilsendt medlemsbladet. Sammen med bladet fikk dere også innkalling til årsmøtet. Etter utsendelsen av medlemsbladet har styret diskutert gjennomføringen av årsmøtet. Vi har kommet fram til at vi ikke vil klare å gjennomføre årsmøtet på en forsvarlig måte. Vi har derfor bestemt oss for å utsette møtet til neste år.

Vi kommer til å sende denne informasjonen ut til alle vi har epostadressene til. Vi ber dere også om hjelp til å spre informasjonen til personer dere har kontakt med.

Siden vi i år ikke har noe årsmøte har det sittende styret sagt seg villige til å sitte ett år til. Saker som dere ønsket å ta opp på årsmøtet og som IKKE kan vente til neste år kan dere sende til Petter på epost.

I tillegg til informasjonen om det utsatte årsmøtet vil vi også nevne at de oppsatte verdenscupene før jul er kansellerte. Det betyr at verdenscupen i Stavanger ikke blir noe av.

Det blir en annerledes høstsesong for både de aktive og for oss supportere, men vi får håpe at det i hvert fall blir noen løp vi kan følge på TV.

Vi ønsker dere en fortsatt god høst.

Vennlig hilsen

Styret i NST

Supporterturer

Nyheter

Bli medlem

norteamlogo

Bli medlem i NST

Ønsker du og bli medlem i Norway Supporter Team?

Kontakt Petter Ellingsen
Tlf: 900 83 846
pett-e@online.no