Det er fremdeles en del som ikke har betalt medlemskontingent for 2020/2021. Melding om innbetaling ble sendt ut sammen med «Blekka». For de som fremdeles ønsker å være medlem betales kr 300 til konto 1607.51.74628.

Dersom noen er usikre på om de har betalt, kan kasserer Bjørn Notto Eppeland kontaktes på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 908 65341.

Styret

Med vennlig hilsen

Bjørn N

NST årsmøtet 2020 er utsatt

Dere har akkurat fått tilsendt medlemsbladet. Sammen med bladet fikk dere også innkalling til årsmøtet. Etter utsendelsen av medlemsbladet har styret diskutert gjennomføringen av årsmøtet. Vi har kommet fram til at vi ikke vil klare å gjennomføre årsmøtet på en forsvarlig måte. Vi har derfor bestemt oss for å utsette møtet til neste år.

Vi kommer til å sende denne informasjonen ut til alle vi har epostadressene til. Vi ber dere også om hjelp til å spre informasjonen til personer dere har kontakt med.

Siden vi i år ikke har noe årsmøte har det sittende styret sagt seg villige til å sitte ett år til. Saker som dere ønsket å ta opp på årsmøtet og som IKKE kan vente til neste år kan dere sende til Petter på epost.

I tillegg til informasjonen om det utsatte årsmøtet vil vi også nevne at de oppsatte verdenscupene før jul er kansellerte. Det betyr at verdenscupen i Stavanger ikke blir noe av.

Det blir en annerledes høstsesong for både de aktive og for oss supportere, men vi får håpe at det i hvert fall blir noen løp vi kan følge på TV.

Vi ønsker dere en fortsatt god høst.

Vennlig hilsen

Styret i NST

Asker Skøyteklubb og Nye Asker vil være vertskapet til Norgesmesterskapet 2020. Stevnet gjennomføres på Risenga, og presentasjon av løpere og (bl.a. forbundets) sponsorer samt seremonier skjer på Kulturscenen på Bakerløkka (torget) i Asker Sentrum.

NM2020_-_foreløpig_program-rev3.pdf

NM2020_-_hotellavtale.pdf

Følg med på klubbens FB for nærmere stevne-informasjon (blant annet informasjon om hotellreservering), som vil legges ut fortløpende.

 

Det er fremdeles en del som ikke har betalt medlemskontingent for 2019/2020. Melding om innbetaling ble sendt ut sammen med «Blekka» i midten av september. For de som fremdeles ønsker å være medlem betales kr 300 til konto 1607.51.74628 snarest og senest innen 20. november 2019.
Dersom noen er usikre på om de har betalt, kan kasserer Bjørn Notto Eppeland kontaktes på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 908 65341.

Styret

Supporterturer

Nyheter

Bli medlem

norteamlogo

Bli medlem i NST

Ønsker du og bli medlem i Norway Supporter Team?

Kontakt Petter Ellingsen
Tlf: 900 83 846
pett-e@online.no